Kilpailut 2008

28.9 Lahti

Aluekilpailu

FEI:n CCI**kenttäkilpailuohj 1998, Helppo A  54,6 % VIDEO

Kisa meni niin hyvin kuin vain Geralta voi odottaa. Ihmeiden aika ei ole ohi, kun parasta suorituksessa oli alku- ja lopputervehdykset, jotka tähän asti ovat olleet se vaikein osuus =D Käynnistä myös seiskaa. " Tasaisenvarma suoritus, paikoin kaipaisi lisää energiaa hevoseen" totesi tuomari. Osuvasti sanottu - siispä syötetään energiaa lisää ja treenataan tuleva talvi sitkeästi!

 

30.8 Lahti 

Aluekilpailu

Helppo B:0 2000 56,3 %

Valitettavasti kaatosateiden pehmittämä kenttä hyydytti menoa melkoisesti.  - Gera tuntuu jakavan tuomarien mielipiteet. Jo Lappeenrannassa käsitykset jakaantuivat reippaasti ja nyt kyllä tuli ennätys. Toinen tuomari arvioi sijalle 3 ja toinen sijalle 28.

 

10.8. Hämeenkoski

Seurakilpailut 

Helppo B:1 2000  55,357% - Ritva VIDEO

Helppo A:1 1983  58,75% - Saija

Gera esitti tällä kertaa pörhkeämmän persoonansa eikä oikein tahtonut pysyä nahoissaan. Rikkoja tuli ja varmaan kartanon vanhat kummituksetkin olivat keskellä päivää liikkeellä kun otettiin aika vauhdikkaita pyrähdyksiä ja sivuloikkia. Läpi kuitenkin päästiin.


11.- 12.7. Lappeenranta

Kansalliset 

 

FEI:n CCI/CIC* B-kenttäkilpailuohjelma 2005, Helppo A

Tahdissa parantamisen varaa ja pientä vastustelua tykkäsi tuomarit. VIDEO 

56,190 % 

 

Racing 6-v. Champion 2 

Helppo A:4 2003

Tämä ohjelma oli melko vaativa Geralle koottuine raveineen ja laukkoineen kun on ollut hitaasti kehittyvä ja voimistuva keskenkasvuinen vielä. 57,0 %

 

10.6 Korpikylä 

Seurakilpailut

 

C-merkin ohjelma

58,333 % - Ritva 

 

1.6 Hämeenkoski 

Seurakilpailut

 

Helppo C, Tutustumisluokan ohjelma 2003

56,25 % - Ritva

 

Helppo B, K.N. Special  

60,385 % - Saija 

 

18.5 Korpikylä 

Seurakilpailu

Este 50 cm A.0.0 - puhdas rata  - Saija =)

 

17.5 Tuomarinkylä 

Kansalliset, Racing 6-v. Champion 1

 Gera_Tuomarinkyla_0508

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helppo A:2 

Nyt oli niin monisanaiset tuomarit että on vaikea valita mitä arvioinneista laittaisi. No, tasaisuutta pitäisi löytyä enemmän ja voimattomuus näkyy vielä. C-tuomari tykkäsi kovasti "mukavista liikkeistä" mutta takaosaa pitäisi vahvistaa ja ylämäkeen mennä. Itse oltiin kyllä tyytyväisiä kun Gera tällä kertaa jopa pysähtyi suht rauhallisesti alkutervehdykseen eikä pää pahemmin heilunut radan aikana :) VIDEO

56,452 %

 

 

27.4 Lahti 

Aluekilpailu, Takkula Cup

gera_takkula_4_08.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helppo B FEI:n kenttäkilpailuohjelma poneille 1993 

Takkulalla on rauhoittava vaikutus Geraan. Kai se muistaa entisen kotitallinsa turvallisena paikkana. Kaikki tuntui olevan kunnossa ja rata sujuikin mallikkaasti,  mitä nyt pientä levottomuutta. Laukkaosuuksista ja käynnistä seiskaa. Treenattavaa löytyi enempi keskiravissa ja peruutuksessa. 

60,2 % 

Kenttäkilpailuohjelma no 6 

Meno vaan parani. Ohjelma oli toki vaativampi mutta Gera parempi. Harjoituslaukassa kiemurat seiskalla, käynti seiskaa, keskilaukassa vähän kiihdyttelyä ja taas se keskiravi pitäisi löytyä jostain. "Taakse lisää työntöä" totesi tuomari jälleen, joten eiköhän se keskiravikin vielä joskus sieltä löydy. 

56,538%

 

20.4 Ponihaka

Kansalliset

gera_ponihaka_08.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helppo B FEI:n kenttäkilpailuohjelma poneille 1993 

Noooh... sekoiluksi meni. Gera oli jännittynyt ja se näkyi. Pää nyppi ja askelet sekoili. Takapäähän tarvisi saada voimaa. Tuomarit on kuitenkin aika kivoja kun he löytävät aina jotain positiivistakin sanomista: "Hevosella olemassa mukava perustahti, kantovoimaa ja tasapainoa puuttuu". - Tästä kisasta voi sanoa, että se oli ratsastajan työvoitto. - No tarkemmin tutkittua löytyi vikaa hevosen vasemmasta kyljestä, joka oli aika arka. Oikeassa kierrossahan ne rikot tapahtui, mitä tämä kyllä selittää. Hyväksytty tulos kuitenkin.

51,6 % 

 

 

Seuraavat kilpailut

 
 

28.9 Lahti

Aluekilpailu, Takkula Cup