Kilpailumatka

 

Kilpailumatkojen rutiinit menevät aina suht' samalla lailla. Edellisenä päivänä tarpeen mukaan pestään ja harjataan niin että Gera on varmasti kiiltävässä kunnossa. Varsinkin ratsastaja kiinnittää huomiota valkoisten karvojen valkaisuun supersalaisella pesuaineellaan. Aamulla letitetään harja, viimeistellään karvan kiilto harjaten ja laitetaan suojat jalkoihin. Sitten vaan traikkuun.

img_0693.jpg

 

img_0696.jpg 

 

Traikkuun Gera menee reippaasti, sillä siellä on aina kaikenlaisia herkkuja odottamassa.

Kilpailupaikalla Gera otetaan traikusta ja omistaja sitten kävelyttää tarpeen mukaan aikansa, saa sekin samalla vähän liikuntaa. Gerasta on kyllä hauskaa aina välillä säikäytellä taluttajaa pienillä säpsykohtauksilla.

 

img_0720.jpg 

 

Kävelyä seuraa satulointi 

img_0735.jpg 


ja verryttely. Huom ratsastajan asun vaihtuminen kilpailuasuksi.

 

img_0766.jpg 

Sitten ne muutamat minuutit radalla. Pitäisi keskittyä ja pitää pää kauniisti sekä jalat järjestyksessä. Innokkaasti eteenpäin ja sulavat siirtymät. 

img_0806.jpg

Pysähtyäkin joskus pitäisi ohjelman mukaan. Se on vaan välillä niin turkasen tylsä ohjelmanumero ettei Gera oikein viitsisi. Tässä nyt kuitenkin kuva näytteeksi. 

img_0817.jpg 

 

Radalta tullessa Gera on  utelias näkemään,miltä tukijoukkojen ilmeet näyttää.

img_0821.jpg 

Porkkanatarjoilu odottaa melko varmasti. 

Vähän loppuverryttelyä ja taas takaisin traikkuun missä onkin rauhallisempaa seisoskella kun ympärillä pyörivien ties mistä tulleiden kaiken maailman hevosten keskellä.

img_0732.jpg

 

img_0695.jpg 

Sitten vaan heinää syöden kotimatkalle. Kotitallilla pääsee eroon kiristävistä leteistä ja seuraa paluu normaaleihin tallirutiineihin.