Kilpailut 2011

Korpikylän seurakoulukisat 16.10

B-merkin kouluohjelma 62,174 %, 3. sija,  Liisi

A-merkin kouluohjelma 60,0 %, 3. sija, Johanna

Hienot suoritukset molemmilta ratsastajilta ja Geralta kisakauden päätteeksi.


Takkulan seuraestekisat 2.10

70 cm 4 virhepistettä ja 16. sija, 80 cm 4 virhepistettä ja 11. sija

Ensimmäisellä radalla askelvirhe ja sen seurauksena kielto ja toisella radalla puomin tipauttanut hipaisu sarjaesteellä.

Messilän seuraestekisat 24.9

70 cm 2.sija ja 80 cm -  sitten olikikin vähän enemmän virhepisteitä

Hyvin kulki. Reipas empimätön Gera matkassa ja ensimmäisessä luokassa toinen sija sekuntin tappiolla voittajalle. Toisessa luokassa tuli pieni keilailu mutta hyvä tahti ja reipas meno loi uskoa asiaan. Rapaisella kentällä loistosuoritus lätäköissä loikkien.


Korpikylän seuraestekisat 18.9

80 cm 4 virhepistettä ja 8.sija, nopein aika tosin toisesta vaiheesta ja vasta viimeinen puomi kopsahti alas hipaisusta, 100 cm  kieltäen


Hämeenkosken seurakoulukisat 13.8

r_ja_g_hkoski_13.8.2011_055.jpg

 

A-merkin kouluohjelma 52,0 %

Hämeenkoskella verkassa Gera esitteli laukannostoja, joissa takapäästä lähti reipas ponnistus, tosin vähän pukkiakin taisi olla matkassa. Verkkakentän vino pohja saattaisikin olla hyvä paikka treenata varsinkin heikompaa vasenta takajalkaa :) Kehässä Gera kyttäili ja jarrutteli ja taas sitten rikkoi pari kertaa laukalle eli hieman epätasaista menoa voisi sanoa :)) Mutta lastaukset sujuivat kuin leikki vanhaan hyvään totuttuun malliin.

Korpikylän seuraestekisat 31.7.

70 cm 3. sija ja 90 cm 4. sija

Johanna ja Gera päätyivät 70 cm nopeassa luokassa hienosti puhtaalla radalla kolmannelle sijalle. Luokassa 90 cm lensi heti alussa pörriäinen Geran korvaan ja seurauksena oli hento kielto yhdelle esteelle. Ongelman helpotettua jatkui näytävä meno ja tuloksena oli neljäs sija.

Korpikylän seurakoulukisat 10.7

Helppo A:1 2009 57,1 %

Johannan tyylinäyte välillä kouluratsastuksen puolella.

Hämeenkosken seuraestekisat 19.6

80 cm ja 90 cm kieltäenjalat_kauniisti_sivulle.jpg

Hämeenkosken estekisat olivat Geran elämän ensimmäiset estekisat vieraassa paikassa. Oudot esteet saivat Geran empiväiseksi ja kieltojen takia suoritukset hylättiin. Kisan jälkeen sai Johanna vielä laittaa Geraan vauhtia ja harjoituksen lopuksi taas löytyi menovaihde päälle.

Nastolan seurakoulukisat 2.6

nastolan_kisat_eos2011_167.jpg

A-merkin kouluohjelma 54,2 %

Nyt lähdettiin reissuun yhdessä tarhakaverin Ompun kanssa. Alku sujui tutussa seurassa hyvin mutta kun ystävätär häipyi verkkaamaan maneesin hämärään alkoi SHOW. Gera hirnui koko lopun ajan hädissään ystävättären katomisen takia ja oli tosi hermostunut. Vielä kentälläkin piti pari kertaa huudella huolimatta siitä että ystävätär seurasi suoritusta aidan takaa. Kentällä verkatessa oli kuitenkin hyvä eteenpäin menevä tahti. Varmaan kevään parhaat keskilaukatkin lähti hetki ennen kehään menoa mutta kehässä sitten meno hyytyi ja Gera oli jännittynyt. Kaikesta huolimatta olin tyytyväinen kun sain ratsastettua ohjelman kunnialla läpi :)

ruohovihreat_pois.jpg

 

Korpikylän K-35 harjoituskoulukisat

Aikuisratsastusmerkin ohjelma

Välillä vähän leikkimielelläkin. Nämä "lapsilta kielletyt" kisat oli niin letkeät tunnelmaltaan että Geraakin sai käännellä kentällä kuin tottelevaista notkeaa Nissania. Tuomari oli hyvin suopea ja antoi ihan ennätykselliset pisteet - 78,6%. Nooran kannattaisi ehdottomasti jatkaa tuomarin uraa :) Myös tarjoilu pelasi - kuohuviiniä palkinnoksi :)

 


Korpikylä, seuraestekisat 22.5.

70 cm 3. sija ja 90 cm 6. sija

 

johanna_ja_gera_pj_22.5.2011_064.jpg

 

 

 

 

johanna_ja_gera_22.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Johannan ja Geran yhteistyö näytti nyt tosi mukavalta. Jostain syystä Geralla tuntuu usko itseensä heräävän kun pääsee kilpailuihin. Varsinkin 90 cm rata oli tempoltaan ripeä ja tasainen. Siinä ei emmitty edes vettä. Harmittavasti radan lopussa kopsahti puomi alas sarjalla ja jäi näkemättä  toinen vaihe. Mutta supersuoritus kun kaikki menneen talven tökkimiset muistaa :))

 

Korpikylä,  seurakoulukisat 10.4

A-merkin kouluohjelma  56,296 %

Kisakausi alkoi rennoissa seurakisoissa, joissa kylläkin hevoset jännittyivät toinen toisensa perään kentälle mennessä. Aurinko paistoi keväisen kirkkaasti maneesin ikkunoista tuomarin selän takaa aitoihin ja c-merkin tötteröön ja se oli monille liikaa, vähän myös meille alussa. Alku meni pidellessä ja loppua kohti vähän rentoutui. Mutta ok taas kevään ekaksi kisaksi.