Kilpailut 2010

 

Voistion kartanon seurakisat 17.10

Helppo B:1 2009 58,85%

Netta ja Gera  hienosti kolmannelle sijalle leppoisissa seurakisoissa.  Lumi vaan yllätti ja se että Gera ei halunnut lähteä kotiin Voistiosta ollenkaan. Traikkuun menoa väännettin tovi vaan sitten onnistui kuitenkin.

 

 

johanna_ja_gera_esteill.jpg

Korpikylä, seuraesteet 26.9

70 cm 1. sija ja 80 cm 5 sija, Johanna

Ja nyt kyllä suu loksahti auki hämmästyksestä. Kaksi puhdasta rataa  tuosta vaan kaikkien kesän aikaisten tökkimisten jälkeen! Olisikohan Geralla jokin ihmeen kilpailuvietti olemassa? Hienot radat Johannalta ja Geralta :)

 

Takkula, aluekilpailut 28.8.

Helppo B:3 2009, 59,3 %

Netta ja Gera tekivät hienon tarkan radan. Gera pakana vaan esitti taas tottelemattomuutta mm. heittämällä laukassa pienet pukit ja tuomareiden hurmaamiseksi lävistäjällä ennen raviin siirtymää vielä laukanvaihdonkin.  Muuten rata oli varsin siisti.

Messilä, aluekilpailut 21.8

Helppo B:1 2009, Netta, 56, 7 %

Lähes vuoteen ekaa kertaa vieraalla kentällä ja Gera se yllätti rauhallisuudellaan. Lastaukset sujui edelleen tuttuun tapaan suoraan traikkuun kävellen ilman empimisiä.Kisapaikalla oli varsin rauhallinen Gera, mitä nyt kameramiehen takia vähän aluksi pillastui :) Netalle tarkasta ratsastuksesta kiitosta, Geralle puhtaista askellajeista. VIDEO

 

Korpikylä, seurakilpailut 18.4.

Helppo B K.N. Special 2009, Netta, 5. sija 55,2 %

A-merkin kouluohjelma 2006, Ritva, 52,96 %

Netta ruusukkeelle ja minä selvitin :) Jos vielä olisin muistanut radan kaikilta osin kunnolla niin olisi helpottanut menoa ja pienet protestit jääneet Geralta väliin. Onhan ne äkkinäiset pohkeenväistöt suunnasta toiseen vähän sekavia komentoja hevoselle =DDD